Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

Treba Vam poslovna adresa?

Ukoliko Vam je potrebna adresa za registriranje tvrtke ili za primanje poslovne pošte možemo Vam ponuditi da za te potrebe koristite našu adresu.

Uz potpisivanje ugovora o zakupu poslovne adrese uz minimalne troškove možete registrirati tvrtku i primati poštu. Poštu ćemo za Vas zaprimiti mi, a Vama ćemo ju proslijediti skeniranu.

Osnovni paket usluga omogućava Vam:

 • * registriranje tvrtke na našoj adresi
 • * u Vaše ime zaprimanje pošte
 • * skeniranje zaprimljene pošte (osnovni paket: do 30 pismovnih pošiljaka odnosno do 30 listova)
 • * prosljeđivanje skenirane pošte na željenu email adresu
 • * u dogovorenoj dinamici i prema Vašem zahtjevu prosljeđivanje originalne pošte na fizičku adresu

Cijena osnovnog paketa iznosi 990,00 kn + PDV, odnosno 490,00 kn + PDV ukoliko koristite i naše usluge knjigovodstva.

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information