Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

Ponuda za nove klijente!

Svim novim klijentima poklanjamo čak 2 mjeseca naših usluga. Također, ukoliko odaberete i uslugu zakupa poslovne adrese tada je naknada za knjigovodstvene usluge za Vas povoljnija.

Novoosnovanim tvrtkama posvećujemo posebnu pažnju


 Upravo ste osnovali tvrtku?

Ukoliko ste tek osnovali poduzeće ili planirate osnovati ili je Vaša tvrtka do sada bila u mirovanju te tek započinjete s poslovanjem posvetit ćemo Vam posebnu pažnju! Savjetom i dodatnim uputama temeljem dugogodišnjeg iskustva pomoći ćemo Vam da Vaši prvi koraci u svijetu poduzetništva budu što je moguće manje stresni i bezbolniji.


Izdvajamo:

1. besplatno savjetovanje prije sklapanja ugovora o obavljanju usluga knjigovodstva, 1 sat

2. besplatno savjetovanje nakon sklapanja ugovora o obavljanju usluga knjigovodstva, 1 sat

3. posvećujemo Vam više vremena kako biste što bolje usvojili potrebna znanja za uspješno poslovanje

4. uvijek smo dostupni za pitanja telefonom ili emailom

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information