Savjetodavne usluge

Osim računovodstvenih usluga možete zatražiti i savjet vezan uz poslovanje, te porezno-računovodstveni tretman poslovnih događaja.

Kako biste dobili kvalitetan savjet nije potrebno da ste naš klijent koji koristiti usluge računovodstvenog servisa. Savjet možete dobiti uvijek kada Vam je potreban, a pitanja mogu biti vezana uz Vaše poslovanje ili uz poslovanje Vaših klijenata.

Područja iz kojih Vam možemo dati odgovor i riješiti nedomice tiču se poreza i obveznih doprinosa poput primjerice poreza na dodanu vrijednost, poreza na dobit, poreza na dohodak, ali i šire gledano u smislu savjeta vezanih uz poslovanje s inozemstvom i slično.

Potrudit ćemo se pomoći Vam u definiranju zahtjeva, te nakon toga ponudit ćemo Vam odgovor s rješenjima koja predlažemo u cilju postizanja cilja iz postavljenog pitanja.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information