Rent-a-Chief

Rent A Chief uslugu namijenili smo svim poduzetnicima koji žele uživati u prednostima vlastitog računovodstva, ali da pri tome troškovi odjela računovodstva budu u granicama prihvatljivosti.

Kako bismo Vam što preciznije pojasnili praktičnost navest ćemo primjer korištenja usluge u praksi:

Tvrtka ste koja posjeduje odgovarajući software za unos podataka i vođenje računovodstva i za te poslove imate zaposlenog radnika ili više njih.

S obzirom na prirodu Vašeg posla i potrebom za pravovremenim informacijama iz računovodstva o troškovima, prihodima, stanju potraživanja od kupaca ili obaveza prema dobavljačima i sl. takvo Vam stanje odgovara. Međutim, problem Vam predstavlja izrada završnog obračuna poslovanja, izrada ostalih izvještaja, rješavanje raznih poreznih problema...jednostavno, nedostaje Vam voditelj računovodstva, a ne želite ili ne možete izdvojiti sredstva za radnika koji bi bio stalni član Vašeg tima.

U tom slučaju za Vas je najbolje i najjeftinije rješenje usluga Rent A Chief.

Nudimo Vam mogućnost da za prihvatljivo ulaganje imate na raspolaganju kompletnu podršku u obavljanju računovodstvenih poslova. Kontrolirat ćemo Vaše računovodstvo, usmjeravati Vas savjetima, biti Vam na usluzi kad god se nađete u kakvoj porezno računovodstvenoj nedoumici.


Kratki pregled poslova Vašeg Rent a Chiefa:
*kontrola unosa podataka u poslovne knjige
*kontrola pravilnog obračunavanja poreza na dodanu vrijednost
*kontrola pravilnog obračunavanja poreza i doprinosa pri isplati plaća i honorara
*davanje savjeta vezanih uz porezni i računovodstveni tretman poslovnih događaja
*pomoć pri usklađivanju stanja kupaca i dobavljača, poreznih obaveza i sl.
*kontrola unosa podataka u evidenciju osnovnih sredstava, te kontrola obračuna amortizacije
*pomoć pri izradi ili potpuna izrada prijave poreza na dobit (obrazac PD), godišnjih financijskih izvještaja (GFI-POD, bilanca, račun dobiti i gubitka, bilješke, podaci u statističke svrhe...), godišnjeg obračuna poreza na dodanu vrijednost (PDV-K) i svih ostalih izvještaja i obračuna koji su specifični za Vaše poslovanje
*kompletna podrška u poreznim i računovodstvenim poslovima

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information